Webshop integration: Shopify

Få mere ud af din webshop med Heyloyalty og e-mail marketing!

Status: Shopify-integrationen forventes tilgængelig ultimo december 2017

Sæt ekstra turbo på din e-mail marketing!

Kom i gang med Heyloyalty i din Shopify-webshop i dag.


WUHU! Det vil jeg gerne

Hvordan gør Shopify en forskel for dig?

Der findes over 500.000 Shopify-webshopejere (måske er du en af dem?). Vi vil selvfølgelig ikke snyde dem for muligheden for at booste deres omsætning med et af markedets bedste e-mail marketingsystemer – hvis vi selv skal sige det. Derfor har vi en dyb integration til netop Shopify.

Med integrationen dykker du let ned dine kunders gøren og laden på din webshop og i dit nyhedsbrev. Det giver masser af muligheder for at skabe personificerede kommunikation, fordi du bruger dine kunders adfærd og historik til at målrette dine budskaber, produkter og meget andet. Regnestykket er simpelt = dit salg vil vokse.

6 stærke fordele

Dansk kundeservice

Vi hjælper dig på dansk. Ikke alene i vores kundeservice når du ringer, skriver og chatter, men også i interfacet når du er logget ind og i vores supportguides og videoer. Systemet er naturligvis danskudviklet.


Brugervenligt og intuitivt

Vi har alle travlt og sjældent tid til at sætte os grundigt ind i alt. Derfor skal og er Heyloyalty gjort nemt for dig, selvom intelligensen og algoritmerne bag er avancerede.


Produktfeed

Opretter du manuelt produkter i dit nyhedsbrev? Så kan du glæde dig til at spare oceaner af tid med automatisk produktfeed – fx baseret på Google Shopping, Pricerunner etc.


Tabt kurv-trigger

Mind dine kunder om at købe de varer, de glemte at betale for inden de forlod din webshops indkøbskurv. Typisk giver det +10% ekstra indtægt.


Genaktivering

Du har adgang til købsdata – bl.a. sidste køb. Send fx triggers til de kunder, der ikke har købt noget i din webshop i fx 60 dage. Mulighederne er mange og samtidig er det pærelet at skabe winback via integrationen.


Produktanbefalinger

Udnyt dine data til at inkludere relevante produkter i nyhedsbrevene på baggrund af den enkelte brugernes adfærd på din webshop.


Sådan kommer du i gang med din gratis demo-konto

Vi er endnu ikke helt på plads med vores integration, endnu. Men hvorfor ikke prøve Heyloyalty af allerede nu? Klik nedenfor og få en gratis demo af systemet i 30 dage.

Få din demo-konto