Access-Control-Allow-Origin: www.heyloyalty.com

E-mail marketing

Giv din markedsføring et ROI-boost, der kan mærkes

e-mail marketing

E-mail marketing – marketingkanalen med den højeste ROI

Send din ROI til skyerne

Når vi siger, at e-mail marketing kan påvirke din ROI positivt, ja så mener vi det. Samtlige statistikker på feltet peger i samme retning – mod skyerne. E-mail markedsføring har nemlig vist sig at have en tårnhøj gennemsnitlig ROI. Faktisk på hele 42:1.

Og hvad betyder det så for dig som forretning, hvis vi omregner til kroner og øre? Det betyder reelt set, at for hver krone, du vælger at investere i e-mail marketing, kan du forvente af få 42 kroner igen.

Der skal ikke meget hovedregning til at gennemskue, at der altså her er tale om en rigtig god forretning, der bogstaveligt talt betaler sig. E-mail marketing er efterhånden en sikker investering, der bidrager til flere konverteringer på webshoppen og overskud på den lange bane.

Men e-mail marketing kan da umuligt have større effekt end fx de hyperpopulære sociale medier, der er på alles læber inden for nutidens markedsføringsbranche?

Jo, såmænd! En statistik viser eksempelvis, at 60% vælger at tilmelde sig et brands mailliste, mens kun 20% er villige til at følge et brand på sociale medier. Og tilsvarende har 60% foretaget et køb på baggrund af markedsføring pr. e-mail, mens det kun er 12%, der overhovedet overvejer at trykke på en købsknap på sociale medier…

Tallene er ikke til at tage fejl af, og der er vist ikke noget at sige til, at netop e-mail marketing udgør kerneforretningen hos flere af vores kunder, der melder om, at op til cirka halvdelen af deres omsætning kan tilskrives markedsføring via e-mail.

Så er du klar til at investere – og se din ROI stryge i vejret? Du kan altid bestille en 30 dages gratis demo. Vi hjælper dig igang og tilbyder en gratis onboarding med en af vores dygtige specialister.

Hvad er e-mail marketing?

E-mail marketing dækker kort fortalt over udnyttelsen af mails i markedsføringsøjemed. Uanset om du googler de engelske udtryk ”email marketing” og ”marketing emails” eller de danske skrivemåder ”e-mailmarketing”, ”e-mailmarkedsføring” eller bare ”mailmarketing”, vil du formodentlig støde på den samme forklaring: et effektivt markedsføringsværktøj, der bl.a. tjener følgende formål:

 • at skabe højere engagement, når det gælder dit indhold
 • at styrke relationen til dine kunder
 • at modne dine leads, så de bliver mere købsparate og konverterer

Brugen af mails til markedsføring er langtfra et nyt fænomen. Tværtimod går denne disciplin mange år tilbage. Ikke desto mindre er e-mailmarketing faktisk blandt de absolut mest brugte og mest populære markedsføringstiltag inden for nutidens e-commerce-marked.

 

E-mail marketing

Antallet af e-mailbrugere globalt set runder intet mindre end svimlende 4,48 billioner i 2024.

Alene det faktum, at så mange bruger e-mail i deres hverdag vidner om, at e-mailmarketing rummer et stort forretningsmæssigt potentiale.

For hvorfor ikke være massivt til stede på mail, hvis det er den kanal, kunderne bruger mest?

Så hvis vi kort skal opsummere, er e-mail marketing ikke bare nutidens bud på effektiv markedsføring – det er i den grad også fremtidens. E-mailmarkedsføring er kommet for at blive, og potentialet på dette område vokser sig kun større år for år.

Det betyder også, at hvis din virksomhed ikke allerede er hoppet med på e-mail marketing-bølgen, så er det på tide. Kom i gang med det samme – det kan ikke gå hurtigt nok!

For vi kan godt afsløre, at dine konkurrenter formodentlig allerede surfer afsted med hastig fart, så hvis ikke du vil sakke helt bagud i kampen om kundernes opmærksomhed og penge, gør du klogt i at få kickstartet dit e-maileventyr – NU og HER!
Og det er lige netop, hvad vi hos Heyloyalty kan hjælpe dig med. Bliv klogere på hvordan nedenfor.

Hvorfor investere i e-mailmarkedsføring?

Nu tænker du måske: Men hvorfor skal jeg dog investere penge i e-mails – er det ikke so last year?

Svaret er: Nej!

Det kan godt være, at e-mail marketing også var stort sidste år og forrige år. Men der er ingen tvivl om, at det er endnu større og vigtigere for e-commerce-virksomheder i år. For ikke at tale om næste år – og næste år igen. Udviklingen på området går ekstremt stærkt, og det gælder om at holde sig til fadet for at følge med, så du ikke mister konkurrencefordele.

Men hvorfor så e-mail marketing?

Ja, her kan svaret ikke gøres så kort. Der er nemlig et væld af e-mail marketing-løsninger, der kan inkorporeres i din virksomhedens markedsføringsstrategi.

Den tårnhøje effekt af e-mail marketing er ikke til at overse, og disciplinen imponerer fortsat med at slå sine egne rekorder år for år. Sammenlignet med øvrige marketingkanaler er e-mail marketing den kanal, der genererer den absolut højeste ROI globalt set.

Men lad os blive mere konkrete og sætte lidt flere ord på fordelene ved e-mail marketing.

 

E-mail marketing

Fordelene ved e-mail marketing
er ikke så få endda

Uanset hvilken type webshop du måtte drive – stor såvel som lille – vil der med stor sandsynlighed være et stort kommercielt potentiale i e-mail marketing.

Med det rette e-mail marketing-system vil du bl.a. kunne opnå:

 • RMulighed for at kommunikere direkte til din målgruppe
 • RPersonaliserede og skræddersyede budskaber
 • RBetydelige tidsbesparelser i kraft af automatiseringer
 • RGode muligheder for tracking og evaluering
 • RStyrket relation til eksisterende kunder
 • RSikring af kontinuitet i kommunikation
 • RFastholdelse og modning af kunder
 • REffektiv leadgenerering

Kort sagt: E-mail marketing klæder dig optimalt på til tage din forretning til nye højder – mod bedre resultater og flere konverteringer, der kan mærkes direkte på bundlinjen.

Kom tæt på dine kunder – og øg engagementet

Er gnisten i dit forhold til dine kunder svær at holde i live? Rigtig mange virksomheder døjer med at holde deres kunderelationer ved lige. Alt for ofte begrænser relationen sig til ét enkelt enkeltkøb på webshoppen, hvorefter kunden aldrig vender tilbage eller giver lyd fra sig.

Netop dét kan e-mail marketing lave om på!

E-mail afspejler et højt interaktionspotentiale, der kan bringe din virksomhed tættere på dine kunder. Og alene dette forhold udgør et tungtvejende argument for at vælge e-mail marketing som en del af din markedsføringsstrategi. 

E-mail marketing

Som virksomhed og brand får du med e-mail en unik mulighed for at komme i kontakt med dine kunder – og lige så vigtigt holde kontakten med dem. E-mail markedsføring er blandt de absolut mest effektive kanaler til at drive engagement hos modtagerne. Alene de seneste par år er den såkaldte ”engagement rate” for e-mailmarketing steget med hele 21%.

Men hvorfor så meget snak om engagement? Ganske enkelt fordi et højt engagement baner vejen for, at du som virksomhed kan forblive ”top of mind” blandt dine kunder, fastholde deres interesse og ikke mindst øge sandsynligheden for opnå stærkere brandloyalitet og mersalg.

Og det er her, e-mail marketing kommer ind i billedet.

Med det rette e-mail marketing-system vil du bl.a. kunne opnå:

 • højere åbningsrate på mails
 • højere CTR
 • ROI-vækst
 • flere tilbagevendende kunder
 • udvidet loyal kundebase.
E-mail marketing

Engagementet for e-mailmarketing ligger i gennemsnit på 13,4 sekunder

Det er meget højt sammenlignet med andre former for markedsføring online, der gennemsnitlig ligger på 0,7 sekunder. Så hvis du gerne vil have dine kunder til at klikke mere på dine budskaber, bør du uden tvivl overveje at gøre noget ved din brug af e-mail marketing fremover.

Og ved du hvad? Vi kan hjælpe dig – og gør det med glæde! Hos Heyloyalty kan vi tilbyde dig en af markedets bedste og mest funktionelle softwareløsninger til e-mailmarketing. Vi gør det nemt og simpelt – uden at det bliver på bekostning af kvaliteten og effekten.

Vi tilbyder altid en 30 dages gratis demo og står til rådighed med gratis onboarding.

Vær til stede og synlig i dine kunders indbakke – altid

If you snooze, you lose. I en verden, hvor vi dagligt bombarderes med utallige budskaber fra diverse medier og platforme, er det alfa og omega, at du som virksomhed gør dig maksimal synlig over for dine kunder. Kundernes tid er sparsom, og der skal mere og mere til at fange og fastholde deres opmærksomhed i det hektiske medieudbud.

Har du også vanskeligt ved at tiltrække opmærksomhed?

Svaret ligger muligvis lige foran dig: e-mail marketing! Dine kunder er tilgængelige pr- e-mail fra morgen til aften – også om natten.

E-mailmarkedsføring er din unikke mulighed for at være til stede lige nøjagtig dér, hvor dine kunder færdes – all the time.

%

TJEKKER PERSONLIGE MAILS PÅ ARBEJDE

%

TJEKKER PERSONLIGE MAILS FØR ARBEJDE

%

TJEKKER PERSONLIGE MAILS I SENGEN

Tidsforbruget på e-mail er steget med hele 17 % de seneste år, og vi bruger gennemsnitligt 2,5 timer om dagen i selskab med vores e-mailklienter. Det gælder vel at mærke på tværs af mobil, tablet, PC og andre smartteknologiske devices.

Indbakken udgør altså en oplagt mulighed for at fange dine kunders opmærksomhed, og derfor er e-mail marketing på alle måder værd at overveje. For jo mere tid du har i selskab med dine kunder, desto større chance for de konverterer.

Få styr på dine leads, før du mailer løs

Ingen e-mail marketing uden leads. Det siger sig selv, at du ikke kan sende mails ud, hvis du ikke har modtagere at sende til.

Derfor er e-mail marketing tæt knyttet til din virksomheds leadgenerering – for ikke at sige, at de rent faktisk går hånd i hånd.

Ifølge en undersøgelse fra McKinsey & Company er e-mail marketing en op til 40 gange mere effektiv metode til at generere og modne leads end sociale medier. Og ikke nok med det. Selve købsprocessen er 3 gange hurtigere ved brug af e-mail sammenlignet med sociale medier.

E-mail marketing

Eksempel på Sleeknote-pop-up på vores egen hjemmeside

Det giver altså rigtig god mening at tænke e-mail marketing ind i din strategi for leadgenerering – og omvendt

Der findes utallige tools på markedet til leadgenerering. Et godt eksempel er Sleeknote, der ved hjælp af skræddersyede pop-up-vinduer og slide-ins på din hjemmeside kan indfange leads effektivt – fx til din liste over tilmeldte til dit nyhedsbrev.

Med en integration til Sleeknote eller lignende tools vil du således kunne fordre dit e-mailmarketing-system med leads, som du efterfølgende kan sende målrettet og relevant indhold til for at holde dem brandvarme.

Læs mere om integrationen mellem Heyloyalty og Sleeknote

Gør din e-mail marketing intelligent – med datadrevne automatiseringer

Din e-mail marketing-indsats bør ikke alene bero sig på manuelle nyhedsbreve og kampagner. Du bruger mere tid på at formulere og sende manuelle mails til dine kunder end du gør med automations, og det skal du også, men husk at kombinere din indsat med automations. Det er i det samspil, det bliver et rigtig stærkt set-up.

Heyloyalty giver dig mulighed for at foretage et væld af smarte og tilpassede automations, der kan gøre dit arbejde både nemmere, hurtigere og mere intelligent. Alt sammen på baggrund af data om dine kunders adfærd, interesser og købshistorik.

Men hvorfor dog automations? Fordi det virker!

Sammenlignet med almindelige e-mailkampagner har automatiserede e-mails i gennemsnit:

 • 70,5 % højere åbningsrate
 • 152 % højere CTA.

Og jo flere der klikker på og åbner dine e-mails, desto højere sandsynlighed for flere konverteringer til biksen.

E-mail marketing

Sådan vækster vi din webshop

Sounds good? I så fald bør du stærkt overveje at prøve Heyloyalty. Vi tilbyder et utal af skræddersyede og automatiserede mailflows:

 • velkomstflow
 • tabt kurv-flow
 • win back-flow
 • win back buyer-flow
 • og mange andre!

Du kan læse meget mere om de mange muligheder med marketing automations i Heyloyalty lige her.

Hver anden har en e-mailadresse – udnyt det!

Du har en e-mailadresse. Din nabo har en. Din nabos nabo har en …

Sådan kunne vi sådan set fortsætte i en evighed. E-mail er populært og er udbredt i hele landet såvel som alle verdenshjørner.

Faktisk forholder det sig sådan, at du i princippet vil kunne få fat i cirka halvdelen af verdensbefolkningen via e-mail. Eller hvis vi skal blive lidt mere præcise: 3,9 milliarder. Så mange e-mailbrugere findes der nemlig på verdensplan. Og det bør du da udnytte til din virksomheds fordel.

Der ligger en stor styrke i e-mailens enorme udbredelse og ikke mindst brede tilgængelighed. Det betyder, at du har en kæmpe målgruppe, du kan interagere med via e-mail.
Så hvorfor ikke udnytte dette gigantiske kommercielle potentiale?

Heyloyalty – din gåmakker

Vil du gerne sende de rigtige beskeder til de rigtige personer – på det rigtige tidspunkt? Og tilmed med det helt rigtige indhold, der er både relevant, engagerende og købsmotiverende?

I så fald er e-mail marketing den rette vej at gå – og hos Heyloyalty vil vi meget gerne være din gåmakker. Vi tilbyder en simpel, funktionel og danskproduceret e-mail marketing platform, der giver dig et væld af muligheder for at få det maksimale ud af dine potentielle kunder.

Udnyt produkfeed og drag&drop editor

Vores produktfeed gør det super effektivt, når du skal designe dine mails, vi har en nem og brugervenlig drag&drop editor (se video) og så kan du nemt genbruge elementer fra gang til gang med vores funktion “gemte rækker”.

Du kan lave gentagende kampagner, hvor indholdet naturligvis skifter fra gang til gang ud fra regler på dine rækker – og det er uden, at du skal have hænderne i opsætningen hver gang. 

Kom godt i gang i dag

Tjek vores priser, og kontakt os allerede i dag, så du kan komme godt i gang med at sende mails – de rigtige mails vel at mærke. Skulle du have spørgsmål, sidder vi altid klar til at besvare dem. Heyloyalty tilbyder dansk support i form af kyndig vejledning og hjælp til alt og du kan også få hjælp fra en af vores dygtige marketing automation specialister.

Så er du klar til at klikke ”send” og få kickstartet din e-mailmarketing-karriere? Book en gratis demo og få en guidet tour i Heyloyalty!

Prøv Heyloyalty gratis i 30 dage