Access-Control-Allow-Origin: www.heyloyalty.com

Smartweb

Gør det nemt at lave
e-mail marketing med integration til Smartweb 

Brug dine kunders købsadfærd og data til at tjene flere penge på din marketing automation og e-mail marketing. Webshopintegrationen til Smartweb gør det nemt at lave effektiv e-mail marketing og marketing automation

To kvinder der ser på hinanden og smiler foran en skærm.

Tjen mere på på dine kunders købsadfærd med Heyloyalty integrationen til Smartweb

Med Heyloyaltys 2-vejs-integration til din Smartweb-shop kan du nemt lave effektiv og indbringende nyhedsbreve og automations.

Integrationen er skræddersyet til at gøre det nemt at tjene flere penge på den digitale marketing som webshopejer.

Du får automatisk og direkte medlemmer (kunder) og deres købsdata sendt til Heyloyalty. På den måde kan du segmentere dine nyhedsbreve og lave automations – på baggrund af dine kunders data.

Du får adgang til nogle af de mest effektive automations, samt værktøjer der sparer dig masser af tid i hverdagen og løfter din omsætning.

Smartweb

Sådan får du også en Heyloyalty-konto
– Prøv Heyloyalty gratis i 30 dage!

Har du en webshop hos Smartweb, er det let at hente en Heyloyalty-konto, da systemerne er dybt integreret med hinanden. Log ind i shoppen og find Heyloyalty-app’en. Brug fx knappen herunder. Søg på Heyloyalty og installér app’en.

Selvforklarende guides hjælper dig hurtigt i mål.
Og er du i tvivl om noget, hjælper supporten hos Smartweb dig.

Ring: 4333 1793. God fornøjelse.

Tjen flere penge og få gladere kunder med Heyloyalty

Brug integrationen til din ScanNet-webshop til at lave relevante og personlige nyhedsbreve og automations, der giver bonus på bundlinjen.
I Heyloyalty får du:

Købsdata

Brug dine kunders data
til at tjene flere penge

2-vejs-integrationen sender automatisk dine kunders købsdata direkte ind i Heyloyalty. Du får fx:

  • total antal ordrer
  • gennemsnitspris pr. ordrer
  • totalt forbrug
  • sidste købsdato
  • Første købsdatao

Dine kunders købsdata kan du bruge til at segmentere dine udsendelser, samt til at lave højkonverterende automations. Både segmentering og automations giver begge større omsætning i din forretning.

Købshistorik på webshop
Tabt kurv automation

Tabt kurv

Hent ellers tabt omsætning tilbage

Send en besked, hver gang en kunde (med permission) forlader en kurv med produkter uden at købe på din webshop. I gennemsnit vender 10% af modtagerne tilbage og gennemfører deres køb. Det er en af e-commerce-branchens stærkeste automations. I Heyloyalty kan du sende tabt kurv via e-mail, sms og webpush.

Winback

Fasthold dine kunder

Loyale kunder er alfa og omega!

Og med en winback-automation sørger du for, at dine kunder hele tiden vender tilbage til netop din webshop – for med denne kan du sende dine kunder en besked, når de ikke har handlet hos dig i fx 45 dage. Hvis du laver en tillokkende besked, vender kunderne trofast tilbage.

 

Produktfeed forside

Produktfeed

Spar tid og manuelt arbejde – og undgå fejl

Spar tid og atter tid på dine produktnyhedsbreve med Heyloyaltys produkfeed-funktion. Her slipper du for at spilde tid på manuel opsætning af produkter i dine nyhedsbreve .

Uden funktionen skal du selv og på gammeldags manér (manuelt) indsætte produktbillede, beskrivelse, knap, pris, links osv. Med produktfeed-funktionen henter du automatisk dine produkter ind i Heyloyalty, så det kun tager 2 minutter at fylde dine nyhedsbreve med produkter.

Produktinteresse

Højkonverterende automations
– baseret på dine kunders adfærd

Send dine modtagere en besked, hvis de besøger et produkt flere gange indenfor en kort periode – uden at købe noget. Interessen for dit produkt er der, og derfor ser vi gode resultater med netop denne type automation – fx en konvertering til køb på 5%. Du kan bruge e-mail og webpush til at sende sådanne beskeder.

OBS! Kræver en Heycommerce-licens.

Produktinteresse automation
Tilpassede e-mailskabeloner til Løbeshoppen, Zizzi og Nice Hands

Produktanbefalinger

Øg dit salg med personlige
og individuelle anbefalinger

En sikker vej til øget sag er produktanbefalinger. Her anbefaler du dine modtagere de produkter, som du er sikker på, de synes godt om. Via et trackingscript samler du hele tiden information om dine modtagere, som automatisk omsættes til personlige anbefalinger i Heyloyalty på baggrund af deres adfærd – eller modtagere, som ligner disse.

Resultaterne taler for sig selv: 18% højere klikrate og købskonvertering på 10%.

OBS! Kræver en Advanced-licens.

Nemt at bruge kundernes købsdata

Hos SmartWeb er den dybe integration til den danske marketing automation-platform Heyloyalty en konkurrencefordel.

Det gør det lettere for vores webshop-ejere at tjene flere penge, fordi integrationen lader dem udnytte kundernes køb og historik i webshoppen til at personalisere nyhedsbreve og automatiske beskeder – bl.a. tabt kurv. For SmartWeb er det samtidig vigtigt at de har en tilgængelig dansk kundeservice.

Anders Eiler, CSO E-commerce, team.blue