Integrationer

Vi har lavet direkte og dybe integrationer til de mest populære webshop systemer. Det har vi gjort, for at du kan få dig en nemmere hverdag, hvor du kan spare tid og penge på din e-mail markedsføring.

Integrationspartnere:

For at kunne gøre Heyloyalty til et så attraktivt og stærkt e-mail marketingværktøj som mulig, har vi teamet op med en række partnere. Det gør det endnu lettere at skabe datadrevet og avanceret e-mail marketing. Det drejer sig både om funktionaliteter i Heyloyalty, men også når du kobler Heyloyalty direkte ind i dit CMS og din webshop!


Systempartnere:

Hos Heyloyalty tager vi komplekse systemer og funktioner og gør dem simple. Det gør vi blandt andet ved at have en række systempartnere, som vi har integreret Heyloyalty op imod. På den måde flyder data frem og tilbage mellem systemerne – nemt, hurtigt og ubesværet!

 


Bliv partner

Giv dine kunder adgang til et af markedets bedste e-commerce- og loyalitetsværktøj, der skaber værdi og øger bundlinjen. Vil du være Heyloyalty-partner, tilbyder vi en attraktiv samarbejdsaftale og et stærkt supportteam, der står klar til at hjælpe dig på bedste vis. Med mulighed for et skalérbart samarbejde kan vi - i overensstemmelse med dig - helt eller delvist sørge for at drive og udvikle dine kunders Heyloyalty-løsning, kundeklub, loyalitetsprogram m.v.

Tag fat i os, så finder vi den løsning der passer bedst til jer. Du er velkommen!

Fordele

  • Dine kunder får et værktøj, der styrker relationen til medlemmerne
  • De får adgang til triggere, der sætter salg og kundeservice i system
  • Du får adgang til et dedikeret og professionelt support- og loyalitetsteam
  • Du får attraktiv aftale med tilbagevendende indtjening
  • Du får grundigt systemkendskab og oplæring