Access-Control-Allow-Origin: www.heyloyalty.com

Nye funktioner i Heyloyalty

28. okt, 2014 | Archive

Læsetid 2 minutter

Vi har netop lanceret en række nyheder i Heyloyalty. Se de vigtigste nye funktioner i Heyloyalty herunder:

 

Mobiloptimeret indhold – nu med mulighed for at vise flere billeder på samme række

Nu kan du vælge hvor mange celler (billeder/tekst) du ønsker at få vist på en række. Vælg mellem 1, 2, 3, 4 eller 5 billeder. På step 2 under ’Skabelonindstillinger’ slår du ’Mobiloptimering’ til. Herefter bestemmer du, hvordan de ens rækker skal vises. Bemærk: Funktionen er kun mulig, hvis du har en responsiv skabelon.

Eksport af lister – find de seneste 5 eksporter

Du kan nu se de seneste 5 lister, du har eksporteret (downloadet). Det er med til at skabe overblik og en endnu bedre arbejdsgang. Klik på ’Import/eksport’ og prøv selv.

Dynamisk indhold: Nu også billeder i bredformat

Er du vant til at skræddersy indholdet i dine mails, kan du nu også bruge billeder, der ligger ned. Det er især smart og relevant, hvis du fx sælger rejser. Find funktionen under fanen ’Business Intelligence’ og vælg her (nederst), om du ønsker at vise dine billeder i bred- eller højformat. Som standard er det ‘Portræt’ (højformat) der er valgt.

Mulighed for at forkorte webadresse (URL) i en sms

Du kan nu selv bestemme om dine webadresser skal forkortes – eller de skal være som de er. I visse tilfælde bliver webadresserne voldsomt lange. Det er hverken kønt eller animerer til sandsynlighed for højere klik – tværtimod. Er du enig, vil du helt sikkert blive glad for denne nye mulighed. Som standard er de sat til at blive forkortet, men det kan du fravælge på step 2, når du sætter dine kampagner op.

Derudover har vi forbedret Heyloyalty et hav af steder, styrket A/B splittest statistikken samt fejlrettet diverse.

Er der noget du er i tvivl om, er du som altid velkommen til at tage fat i os – eller din Heyloyalty-partner.

Heyloyalty blog

Få indblik i vores marketing automations og bliv inspireret gennem vores mange blogindlæg, cases, og nyheder!