Access-Control-Allow-Origin: www.heyloyalty.com

Heyloyalty har boostet salget og lettet arbejdsbyrden

30. jul, 2021 | Case

Læsetid 7 minutter

Handelshuset Aulum har boostet deres salg med Heyloyalty, hvor de bringer flere kanaler i spil

Handelshuset Aulum har i mere end 25 år solgt udstyr til forskellige hobbies og fritidsaktiviteter. Det hele startede med hjemmelavet fiskegrej, og i dag har Handelshuset Aulum mere end 5.200 forskellige varer i sortiment. Dem forhandler de blandt andet via virksomhedens webshop.

Handelshuset Aulum har stor succes med deres onlinesalg af udstyr til fritidsaktiviteter. De forhandler blandt andet hardball-udstyr, luftvåben, udstyr til bueskydning og jagtudstyr, og i forbindelse med salget har Heyloyalty spillet en positiv rolle.

Hos Handelshuset Aulum har man benyttet sig af Heyloyaltys e-mail marketing og marketing automation platform i flere år – og dette med stor succes. Herunder kan du læse alt om, hvorfor man hos Handelshuset Aulum er glade for Heyloyalty, og hvad samarbejdet med Heyloyalty har betydet for forretningen.

Skiftet til Heyloyalty har boostet salget: Den øgede omsætning overstiger investeringen markant

Handelshuset Aulum drives i dag af Kenneth Storm Jessen, som overtog forretningen fra sin bedstefar. På baggrund af flere års erfaring med Heyloyaltys e-mail marketing og marketing automation platform, beskriver han, at samarbejdet har haft mange positive fordele.

En af de væsentligste fordele er, at Handelshuset Aulum kan mærke samarbejdet med Heyloyalty tydeligt på bundlinjen. Samarbejdet har været årsag til en markant stigende omsætning, og ifølge Kenneth Storm Jessen overstiger den ekstra omsætning væsentligt den investering, der er forbundet med Heyloyalty.

Skiftet til Heyloyalty har altså været hele investering og mere værd. Dette ses både, når man måler på bundlinjen, og når man ser på, hvordan hverdagens arbejdsopgaver lettere løses nu, hvor man har Heyloyaltys værktøjer til rådighed.

Den øgede omsætning er selvsagt et plus for Kenneth Storm Jessen og Handelshuset Aulum, men han lægger også vægt på, at skiftet til Heyloyalty har lettet arbejdsbyrden betydeligt. Mange praktiske opgaver løses nemmere med Heyloyalty, og denne fordel har betydet mindst lige så meget for forretningen som selve omsætningen.

Med Heyloyalty bliver flere online marketing-opgaver langt nemmere løst, og det er derfor blevet lettere for Handelshuset Aulum at nå ud til nye såvel som gamle kunder.

Åbningsrate på 90 % på Heypush-beskeder

Et af de værktøjer, som Kenneth Storm Jessen fremhæver, og som han er særligt glad for, er Heypush. Heypush er Heyloyaltys svar på Webpush-beskeder, og disse er et meget effektivt værktøj hos Handelshuset Aulum.

Hos Handelshuset Aulum har man set en høj åbningsrate på Heypush-beskeder efter skiftet til Heyloyalty. Åbningsraten er på intet mindre end 90 %, og det er Kenneth Storm Jessen forståeligt nok meget tilfreds med.

 

90% openrate på webpush

Heypush-funktionen benyttes hos Handelshuset Aulum både til automations og til kampagner, og man har stor succes med begge dele. Derfor er Heypush også en af de funktioner, Kenneth Storm Jessen er mest begejstret for.

Ifølge Kenneth Storm Jessen er en af Heyloyaltys helt store fordele imidlertid, at man her kombinerer flere forskellige værktøjer. Heypush-beskederne er således blot ét af de værktøjer, man gør brug af hos Handelshuset Aulum.

Ved at kombinere forskellige værktøjer kan man række ud og komme i kontakt med sine kunder via flere forskellige kanaler. Det giver mange muligheder og betyder, at man rammer flere forskellige typer kunder effektivt.

Når du samarbejder med Heyloyalty, kan du mikse flere forskellige værktøjer og nå bredt ud til dine (potentielle) kunder. Heyloyalty er således meget mere end bare e-mail marketing, og dét er noget af det, Handelshuset Aulum sætter pris på.

E-mail marketing genererer trafik til webshop

Nyhedsbrevsmodtagerme er de mest loyale kunder

Kenneth Storm Jessen beskriver, at Handelshuset Aulums nyhedsbrevsmodtagere er de mest loyale af deres kunder. Ud fra data kan Kenneth Storm Jessen se, at nyhedsbrevmodtagerne står for cirka 5 % af trafikken på Handelshuset Aulums webshop, imens de står for mere end 11,5 % af omsætningen.

Boostet salg med Heyloyalty

Dataet viser tydeligt, at nyhedsbrevsmodtagerne har tendens til at købe en hel del på Handelshuset Aulums webshop. Derfor er det også en stor fordel, at det ikke er besværligt at udarbejde nyhedsbrevene.

I mange virksomheder er udsendelsen af nyhedsbreve en af de tunge arbejdsposter, og samtidig er det desværre typisk én, der ikke bliver gjort nok ud af. Sådan er det ikke længere hos Handelshuset Aulum, da nyhedsbrevene er én af de ting, Handelshuset Aulum nemt får klaret grundet Heyloyalty.

Kenneth Storm Jessen beskriver, at det er hurtigt at komme i mål med nyhedsbreve i Heyloyalty, og heldigvis for dét, når nu de står for en betydelig del af omsætningen.

Slut med at klippe-klistre: Nyhedsbreve udarbejdes nemt med Heyloyaltys produktfeed

Kenneth Storm Jessen er begejstret for, at udarbejdelsen af hans nyhedsbreve takket være Heyloyalty er reduceret til drag and drop. Dét gør det både nemt, hurtigt og overskueligt at udarbejde de nyhedsbreve, som ellers kunne være en tidskrævende affære.

I forlængelse heraf fremhæver Kenneth Storm Jessen, at Heyloyaltys system er dansksproget, og at produktfeedet fungerer upåklageligt.

I dit produktfeed finder du alle de varer, der er i sortiment på din webshop. Hos Handelshuset Aulum er der tale om ikke mindre end 5.200 varer, men selvom sortimentet er stort, er det let og hurtigt at vælge de varer, der skal være en del af nyhedsbrevet.

Med Heyloyaltys produktfeed er alt klippe-klistre-arbejdet med produktet altså fortid. Foruden at produktfeedet derved sparer dig for megen tid, sørger det også for at minimere mængden af fejl, da du ikke skal taste oplysninger om produkterne ind manuelt. Du slipper altså for irriterende tastefejl, og samtidig sparer du tid på manuelt arbejde.

Kampagner genererer salg

“Mine automations kører bare”: Flows genererer omsætning uden manuelt arbejde

Takket være Heyloyalty sparer Kenneth Storm Jessen en betydelig mængde tid. Han fremhæver særligt sine automations som værende tidsbesparende.

Heyloyaltys automations er en række automatiske beskeder, der kan opsættes til at ramme kunderne på de mest oplagte tidspunkter. Automations er – som navnet også røber –automatiske, og de frigør derfor en masse tid i forbindelse med at række ud til kunderne.

Kenneth Storm Jessen fortæller, at han har investeret tid i at opsætte sine automations ordentligt fra starten af, og at hans automations nu kører af sig selv. Han har oplevet, at tiden, investeret i at opsætte de forskellige automations, hurtigt tjenes ind igen, da hans flows nu genererer omsætning uden at kræve ekstraarbejde.

Kenneth Storm Jessen har særligt været glad for det velkomstflow, han har sat op som en automation. Velkomstflowet løber over en måned og er designet til at få nye kunder til at handle samtidigt med, at det oplyser kunderne om de muligheder, de har, når de handler hos Handelshuset Aulum.

“Det er meget tidsbesparende, at man kan lade systemet arbejde, når først benarbejdet er lavet, og derved kan systemet nemt tjene sig selv hjem igen”.

Kenneth Storm Jessen

Ejer af Handelshuset Aulum

Det kræver ikke stor teknisk snilde at få webshop og Heyloyalty til at arbejde sammen

En af de ting, som Kenneth Storm Jessen sætter ekstremt stor pris på ved Heyloyalty, er, at det fungerer godt sammen med det webshopsystem, man anvender hos Handelshuset Aulum. Han har oplevet, at det har krævet begrænset tekniske snilde at få webshop og Heyloyalty til at arbejde upåklageligt sammen.

Ovenstående er et af de særlige kendetegn ved Heyloyalty; Alle kan få glæde af Heyloyaltys værktøjer, og det kræver ikke en masse af dig at benytte disse. Kenneth Storm Jessen forklarer, at det er nemt og hurtigt at lave både nyhedsbreve og Heypush-beskeder i en travl hverdag, og denne effektivitet er altafgørende i virksomheder, hvor tingene går stærkt.

Heyloyaltys danske support er nem at komme i kontakt med

Der er ingen tvivl om, at Kenneth Storm Jessen er glad for Heyloyalty og de værktøjer, han får adgang til gennem systemet. Han er dog mindst lige så glad for det samarbejde, han har med Heyloyalty.

Når der er tale om selve samarbejdet, fremhæver Kenneth Storm Jessen, at systemet fungerer upåklageligt, og derudover lægger han vægt på Heyloyaltys support som en stor fordel.

Kenneth Storm Jessen påpeger, at Heyloyalty har en dansk support. Han oplever, at det er nemt at komme i kontakt med Heyloyalty, og herunder specifikke medarbejdere, i tilfælde af spørgsmål eller behov for hjælp.

Heyloyalty er både lettilgængelige på e-mail og telefon. Samtidig pointerer Kenneth Storm Jessen, at ventetiden er meget kort. Han spilder derfor ikke en masse tid på at vente på den support, han har brug for, for at kunne komme videre.

Hos Handelshuset Aulum oplevede man lidt opstartsvanskeligheder i forbindelse med skiftet til Heyloyalty, men vanskelighederne blev hurtigt løst takket være Heyloyaltys support, og siden da har systemet fungeret upåklageligt.

Heyloyalty blog

Få indblik i vores marketing automations og bliv inspireret gennem vores mange blogindlæg, cases, og nyheder!