Access-Control-Allow-Origin: www.heyloyalty.com

Sådan bruger du flowbuilderen

10. maj, 2022 | Blog

Læsetid 2 minutter

Arbejd nemt med automatiserede flows i vores flowbuilder

For at udnytte Heyloyaltys potentiale, anbefaler vi altid, at du laver automatisered flows. Ved at opsætte disse flows, sender du målrettede budskaber, der kører helt automatisk. Det betyder, at du i princippet kun behøver at bruge tid på at lave dem én gang, hvorefter de udsendes til de rigtige modtagere på de rigtige tidspunkter – vi anbefaler dog, at man jævnligt opdaterer automation flows.

Se videoen nederst i dette indlæg, hvis du vil lære, hvordan du kan bruge flowbuilderen.

Sæt dit marketing automation set-up i system

Med flowbuilderen kan du optimere dit e-mail marketing og marketing automation set-up – det kan eksempelvis være med:

 

  • Velkomst-flows: et førstehåndsindtryk er vigtigt, og derfor er det også vigtigt at have et godt velkomst-flow.
  • Winback-flows: hvis en kunde ikke har handlet ved dig i lang tid, kan du sende e-mails, der frister dem til at komme tilbage og foretage køb igen. Her kan du eksempelvis inkludere produkter, de tidligere har købt.
  • Tabt kurv-flows: kan bruges til at få kunder til at købe produkter, de har haft i kurven, da de forlod din hjemmeside.
  • Oprydnings-flow: det giver ikke så meget mening at have kontakter, der alligevel ikke læser dine e-mails. Det øger bl.a. risikoen for at få spamklager samtidig med, at det forværrer dine tal (som åbningsrater). Derfor er det en god idé at rydde op i dine kontakter jævnligt. Se videoen nedenfor, hvis du vil vide, hvordan du gør.

Læs vores blogindlæg om 5 automations, der øger bundlinjen, hvis du vil se flere eksempler på specifikke automation flows. 

I videoen nedenfor kan du se, hvordan du kan bruge flowbuilderen. I dette eksempel laver vi et oprydnings-flow, så inaktive medlemmer fjernes fra vores e-mail liste.

Heyloyalty blog

Få indblik i vores marketing automations og bliv inspireret gennem vores mange blogindlæg, cases, og nyheder!