Vi holder dig til ilden

– nyhedsbrevet til e-købmanden, der vil
holdes opdateret omkring e-mail marketing

Er du webshopejer eller e-købmand, er det DIG vi skriver til. Det er dig vi er her for, så du tjener penge og sparer tid på din e-mail (og sms) marketing. Vi jagter cases, tips og tricks vi kan dele med dig, for at inspirere dig i din travle hverdag. Alt der gør e-mail marketing mere effektivt.

Hvis dit hjerte også banker lige så hårdt som vores ved tanken om e-commerce, er det nu du siger ja tak til at blive en del af ‘Heyloyalty-familien’. Vores nyhedsbreve er vores bidrag for at holde dig skarp på e-mail marketing, marketing automation, e-commerce – og hvordan du tjener flere penge og sparer mere tid. Det er hér, du bliver endnu klogere på, hvad der rører sig og trender her og nu. Derudover deler vi også ind i mellem nyt i Heyloyalty og hvordan du bedst udnytter funktionerne.

Og udbyttet? Du gør dit håndværk indenfor e-mail marketing endnu bedre, så dine kunder får det relevante og skræddersyede indhold de rent faktisk interesserer sig for. Dermed bliver de i højere grad købelystne, du fastholder dem lettere og gør dem dermed mere loyale – og sjovt nok, så vokser din forretning – det, det hele i sidste ende handler om.

PS. Du hører fra os, så snart vi finder noget der får fingrene til at krible og lysten til at dele bobler over.

Bliv en del af Heyloyalty-familien og
tilmeld dig vores nyhedsbrev her: